top of page
IMG_2236_edited.jpg
ZAKELIJK

Vergaderen bij d'olde dreiput

Ben je op zoek naar de perfecte locatie voor een vergadering van jouw bedrijf? Dan ben je bij restaurant d’Olde Dreiput aan het juiste adres! Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is, waardoor jij en jouw collega’s volledig kunnen focussen op dat waar jullie voor komen: vergaderen en belangrijke keuzes maken voor de richting van jullie bedrijf. Benieuwd naar alle mogelijkheden om te vergaderen voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op en we bespreken graag alle mogelijkheden bij ons, afgestemd op jouw wensen!

ONZE VERGADERARRANGEMENTEN

We hebben twee arrangementen waarmee jij en jouw collega’s onbezorgd bij ons kunnen vergaderen. Hiervoor maken we in de basis een onderscheid tussen ons ‘vergaderarrangement’ en ons ‘vergaderarrangement dag’.

Bij ons vergaderarrangement worden jij en jouw collega’s ontvangen met koffie en thee en o.a. diverse koeken en zoetigheden. Tijdens de vergadering kunnen jullie onbeperkt plat en bruisend water krijgen, zodat jullie tijdens het vergaderen geen droge keel krijgen. Uiteraard is ook het gebruik van een beamer, flip-over en microfoon hierbij inbegrepen. Al met al een uitgebreid arrangement voor een tijdsbestek van 4 uur, waarin er flink wat knopen doorgehakt kunnen worden. Voor het 'vergaderarrangement dag' gelden dezelfde voorwaarden, echter kunnen jullie hierbij tot 8 uur gebruikmaken van de ruimte.

Bij beide arrangementen kunnen wij uiteraard ook een lunch verzorgen. Neem vooral contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!
 

RESERVEER JOUW VERGADERING

Heb jij voornemens om jouw vergadering bij restaurant d’Olde Dreiput te laten plaatsvinden? Goed idee! Zorg ervoor dat je zo snel mogelijk jouw datum vastzet en jouw wensen met ons overlegt. Heb je verder nog vragen over ons restaurant, onze menukaart of andere zaken met betrekking tot d’Olde Dreiput? Neem dan eenvoudig contact met ons op via info@oldedreiput.nl of telefonisch via 0525-631698.

bottom of page