top of page
IMG_3109.jpg

FEESTEN EN PARTIJEN

FEESTEN EN PARTIJEN

Als je iets te vieren hebt, is restaurant D’Olde Dreiput dé perfecte uitvalsbasis voor jouw feesten en partijen! Wij hebben een groot aanbod aan arrangementen en buffetten, waarmee er voor iedereen wel wat passends tussen zit.

 

Daarnaast profiteer je op onze locatie ook nog eens van een grote (omheinde) speeltuin, dus mochten er kinderen meekomen naar jouw feest, dan kunnen zij zich de hele dag vermaken in onze speeltuin! Uiteraard is het ook mogelijk om een arrangement of buffet op maat te maken voor jouw wensen. Neem hiervoor contact met ons op!

Feesten en partijen buiten D'Olde Dreiput

ONTDEK AL ONZE ARRANGEMENTEN

Voor alle verschillende soorten feesten en partijen hebben wij diverse arrangementen beschikbaar. Kijk vooral eens rond naar wat voor jou een ideaal arrangement zou zijn. Staat het perfecte arrangement voor jouw feest of evenement er niet tussen? Geen paniek! We kijken graag met je mee voor wat jou de perfecte oplossing is, en kunnen je aan de hand daarvan natuurlijk een aanbod op maat maken. Neem daarvoor contact met ons op.

ONZE ARRANGEMENTEN:

·       Verjaardag nacalculatie
·       Verjaardag all-in
·       Verjaardag deluxe
·       Receptie arrangement
·       Receptie arrangement all-in
·       Kraamfeest
·       Feestarrangement all-in
·       Koffiearrangement
·       Vergaderarrangement
·       Vergaderarrangement dag

Deze arrangementen zijn ook nog uit te breiden met verschillende soorten gebak, dranken en afsluiters. Benieuwd naar de details per arrangement? Je vindt het in onze brochure. Benieuwd naar alle mogelijkheden bij restaurant d’Olde Dreiput? Neem vooral contact met ons op, we leggen je graag uit wat we voor je kunnen betekenen!

RESERVEER JOUW arrangement

Heb je al helemaal zin gekregen in jouw feest of evenement na het zien van de mogelijkheden? Zorg er dan voor dat je zo snel mogelijk jouw datum vastzet en jouw ideeën met ons overlegt. Heb je verder nog vragen over ons restaurant, onze menukaart of andere zaken met betrekking tot d’Olde Dreiput? Neem dan eenvoudig contact met ons op via info@oldedreiput.nl of telefonisch via 0525-631698.

bottom of page