top of page
IMG_2432.jpg

JONGE GEZINNEN MET KINDEREN

UITETEN MET KINDEREN

ALS JE LEKKER WIL UITETEN MET JOUW KINDEREN, DAN BEN JE BIJ RESTAURANT D’OLDE DREIPUT AAN HET JUISTE ADRES! WIJ BESCHIKKEN OVER EEN UITGEBREIDE MENUKAART, WAARDOOR ER VOOR ZOWEL JEZELF ALS VOOR JULLIE KINDEREN GENOEG KEUZE IS UIT ONZE HEERLIJKE GERECHTEN. DAARNAAST BESCHIKT ONS RESTAURANT OOK NOG EENS OVER EEN OMHEINDE SPEELTUIN, WAARDOOR JE EEN HEERLIJK DINER COMBINEERT MET GENOEG SPEELVERMAAK. ZO HOEFT NIEMAND ZICH TE VERVELEN TIJDENS EEN BEZOEK AAN ONS RESTAURANT!

Speeltuin D'Olde Dreiput

KOM JIJ BIJ ONS ETEN MET JOUW KINDEREN?

OP ONZE UITGEBREIDE MENUKAART VIND JE VERSCHILLENDE LEKKERE GERECHTEN, MAAR UITERAARD HEBBEN WE OOK AAN ONZE KLEINE GASTEN GEDACHT MET DE SAMENSTELLING VAN DE MENUKAART. WAAR JIJ GENIET VAN DE LEKKERSTE INTERNATIONALE GERECHTEN, IS ER VOOR DE KINDEREN NATUURLIJK OOK VOLDOENDE KEUZE. ZO KAN ER GEKOZEN WORDEN VOOR FRIETJES MET EEN LEKKERE SNACK OF ZELFS EEN LEKKERBEKJE. DAARNAAST IS EEN LEKKERE PANNENKOEK NATUURLIJK OOK ALTIJD EEN GOEDE KEUZE! WEET JIJ AL WAT JIJ EN JOUW KINDEREN GAAN BESTELLEN?

KINDERFEESTJES BIJ D'OLDE DREIPUT

BENIEUWD NAAR ALLE MOGELIJKHEDEN VOOR EEN ONVERGETELIJK KINDERFEESTJE VOOR JOUW KINDEREN BIJ RESTAURANT D’OLDE DREIPUT? BIJ ONS HEB JE DE KEUZE VOOR WAT JIJ WIL TIJDENS JOUW FEESTJE!

RESERVEER JOUW TAFELTJE

LOOPT JOU HET WATER AL IN DE MOND VAN AL HET LEKKERS DAT JE OP ONZE MENUKAART HEBT AANGETROFFEN? VERZEKER JEZELF DAN ZO SNEL MOGELIJK VAN EEN TAFELTJE IN ONS RESTAURANT, JE RESERVEERT DIT EENVOUDIG ONLINE VIA ONZE WEBSITE. HEB JE VERDER NOG VRAGEN OVER ONS RESTAURANT, ONZE MENUKAART OF ANDERE ZAKEN MET BETREKKING TOT D’OLDE DREIPUT? OF HEB JE ALLERGIEËN EN HEB JE HIER EEN VRAAG OVER? NEEM DAN EENVOUDIG CONTACT MET ONS OP VIA INFO@OLDEDREIPUT.NL OF TELEFONISCH VIA 0525-631698.

bottom of page