top of page
IMG_3102.jpg

buffetten

ARRANGEMENTEN 

BEN JE OP ZOEK NAAR EEN LOCATIE VOOR JE FEEST OF PARTIJ? OF HET NOU GAAT OM EEN BRUILOFT, VERJAARDAG OF GEWOON ZOMAAR; WIJ VERZORGEN HET ALLEMAAL. GRAAG NODIG WIJ JE UIT OM SAMEN NAAR ONZE MOGELIJKHEDEN TE KIJKEN. WIJ HEBBEN TAL VAN BUFFETTEN EN ARRANGEMENTEN VOOR JE KLAAR STAAN, MAAR WE KUNNEN NATUURLIJK OOK IETS SAMENSTELLEN OM JOUW FEEST OF PARTIJ GEHEEL PASSEND TE MAKEN. DAARNAAST HEBBEN WIJ VAN OUDSHER NOG DE GROTE PAN. GEZELLIG SAMEN INDOOR BARBECUEËN! HEB JE VEEL KLEINE KINDEREN IN JE KRING? GEEN ZORGEN, ZE KUNNEN ZICH UITSTEKEND VERMAKEN IN ONZE GROTE SPEELTUIN OF LEKKER EEN POTJE MIDGETGOLFEN! IS HET IETS MINDER WEER? DAN BIEDEN WIJ NOG TAL VAN MOGELIJKHEDEN VOOR DE KLEINTJES BINNEN!

KOM GERUST EENS LANGS DAN BESPREKEN WE HET ONDER HET GENOT VAN EEN KOP KOFFIE! 

  • GROEPSGROOTE
    Wij hanteren een minimum aantal personen van 30 volwassenen voor onze buffetten en arrangementen. Heef u minder personen? Dan gaan wij alsnog graag met u in overleg om de mogelijkheden te bespreken.
  • ANNULERING[FONDS]
    In geval van annulering handelen wij via de voorwaarden van het UWV. Wilt u zich liever indekken? Dan kunt u gebruik maken van ons annuleringsfonds. Voor een X bedrag per persoon kunt u zich dan verzekeren voor uw partij. In geval van annulering bij bijvoorbeeld ziekte word dan geen factuur verzonden. Vraag ons naar aanvullende informatie betreft deze optie!
  • KINDEREN
    Kinderen van 0 tot en met 3 jaar doen bij ons gratis mee. Kinderen tot en met 11 jaar mogen mee eten voor 50% van de prijs van een volwassene. Dit geldt niet voor all-in drankenpakketten. Daarnaast bieden wij de optie voor een kinderbuffet [vanaf 10 kinderen] of een kindermenu.
bottom of page