Restaurant

In ons restaurant hebben wij een ruim gevarieerde menukaart. Wij serveren diverse gerechten; Van heerlijk Iers rundvlees tot aan huis gemaakt roomijs! Uiteraard hebben wij ook een uitgebreide lunchkaart om ’s middags heerlijk te kunnen lunchen op ons terras! In ons restaurant serveren wij een internationale menukaart welke zorgvuldig is samengesteld door onze chef kok.

Wilt u komen met een groep die groter is dan 12 personen? Dan verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen. Voor groepen vanaf 12 personen werken wij met zogenaamde keuzemenu’s. Deze keuzemenu’s zenden wij u graag toe of stellen desgewenst met u een keuzemenu samen.

Reserveren?

Reserveren? Dat kan via onze website of via 0525 – 63 16 98. Heeft u bijzonderheden of een allergie? Laat dit ons even weten! Wij zoeken samen met u graag naar een oplossing!

U bent van harte welkom in ons restaurant om eens kennis te maken met onze menukaart.

Speeltuin

Aangezien de speeltuin behoort aan ons restaurant, kunt u natuurlijk gebruik maken van onze 3400m² grote speeltuin. U kunt rustig genieten van onze gerechten terwijl de kinderen in onze speeltuin spelen. Een kindvriendelijk restaurant met tal van mogelijkheden voor de kinderen, zowel binnen als buiten!

Bent u benieuwd wat er op onze menukaart staat? Klikt u dan op onderstaande menu’s om deze te bekijken! De menukaart is ook hier te downloaden.

De lunchkaart kunt u uiteraard ook bekijken, deze is hier te bekijken.