Paasbrunch

Op maandag 13 april 2020 verzorgen wij voor een uitgebreide luxe paasbrunch in ons restaurant! Om 11:00 uur beginnen we met de brunch en die brunch serveren wij tot 14:30 uur, daarna kunt u natuurlijk nog heerlijk na borrelen en bij mooi weer genieten op ons terras!

Zoet en hartig! Het komt allemaal aan bod tijdens de paasbrunch bij restaurant d´Olde Dreiput. Heerlijke verse croissants, roerei, soesjes en eclairs en een donut-wall!

Tijdens het arrangement is koffie, diverse soorten thee, verse jus d’ Orange, melk en karnemelk inbegrepen. Voor de kinderen serveren wij fristi, appelsap en ranja! Alle overige drankjes worden berekend op nacalculatie. Daarnaast is speeltuin de gehele brunch toegankelijk voor de kinderen.

Heeft u een allergie? Dan denken we graag met u mee!

Paashaas

Tijdens de brunch komt de paashaas langs om samen met de kinderen, de goed verstopte paaseieren in de speeltuin te zoeken! Als ze zijn gevonden, dan zal de paashaas ze belonen met een verassing!

Voor slechts € 23,95 per volwassene en € 1,75 per levensjaar van een kind wordt u in de watten gelegd door onze bedienings- en keukenbrigade in een gezellige omgeving.

Reserveren

Wilt u reserveren voor de brunch of heeft u een vraag? Dat kan via de mail, info@oldedreiput.nl of door te bellen naar 0525 – 63 16 98.

Let wel; vol is vol en reserveren is verplicht!