Partycentrum

Graag kijken wij eens met u, uiteraard geheel vrijblijvend, hoe wij uw feest tot een succes kunnen maken in ons partycentrum. Bruiloften, jubilea, kraamfeesten, verjaardagen, bedrijfsfeesten en vele andere feesten kunnen wij voor u verzorgen. Bij elke partij gaan wij persoonlijk met u in gesprek om uw wensen te vervullen. Aan de hand van het persoonlijke gesprek, maken wij voor u een offerte. Pas nadat u alles heeft binnen gekregen, maakt u pas een reservering bij restaurant d’ Olde Dreiput. Wij passen onze buffetten of arrangementen graag aan naar uw wensen, zodat het uitstekend aansluit op uw feest.

Bent u geïnteresseerd wat wij voor u kunnen betekenen? Kijk op onze pagina contact of bel met 0525 – 63 16 98 en onze medewerkers staan u graag te woord!

Buffetten

Onze buffetten zijn ruim gevarieerd, met de meest uiteenlopende gerechten en specialiteiten waarvan u onbeperkt kunt genieten!
Wij serveren vele buffetten welke variëren in diverse prijsklassen. Daarnaast hebben wij diverse arrangementen voor u samengesteld om uw feest een succes te maken. Wenst u liever een buffet op maat? Wij serveren elk type buffet en denken graag met u mee over een samen te stellen buffet.

Graag kijken we samen met u naar onze mogelijkheden. Zodat we uw feest onvergetelijk kunnen maken!

Veel serveren wij onze buffetten en arrangementen serveren wij vanaf 20 volwassenen. Een aantal buffetten hebben een hoger minimum aantal personen.

“De Grote Pan”?

Een indoor barbecue, bij veel van onze gasten bekend als de ‘de Grote pan’. Vele soorten vlees, meerdere salades en nog vele andere lekkernijen behoren bij ‘de grote pan’. De grote pan is te verkrijgen in meerdere arrangementen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op! Klik hier voor onze pagina contact.

De grote pan serveren wij vanaf 20 volwassenen.

Bekijk hier onze arrangementen folder:

U kunt de folder ook hier downloaden!