kerstbuffet olde dreiput oldebroekKerst bij d’ Olde Dreiput

Op tweede kerstdag serveren wij een kerstbuffet. U bent vanaf 17:00 uur van harte welkom in ons restaurant welke compleet is versierd in kerstsferen. Daar wordt u feestelijk ontvangen door ons bedieningsteam met o.a. een amuse. Aansluitend serveren wij een luxe diner.

Het voorgerecht wordt door middel van 3 gangen bij u aan tafel geserveerd. Daarna heeft u de keuze uit 2 heerlijke seizoensgebonden soepen. Het hoofdgerecht wordt in buffetvorm geserveerd. Dit buffet wordt eveneens begeleid door enkele koude items. Het dessert wordt eveneens in buffetvorm geserveerd en bereid door onze gerenommeerde patissier! Wij starten om 17:30 uur met het voorgerecht.

Gedurende het arrangement zal ons bedieningsteam er voor u een onvergetelijke dag van maken.

Voor de kinderen komt de kerstman langs en die zal voor ieder kind een cadeautje mee nemen.

Kinderbuffet

Aan de kleintjes wordt natuurlijk ook gedacht! Zij krijgen als voorgerecht een tomatensoepje en aansluitend staat er voor hen een speciaal kinderbuffet klaar.

Prijzen:

Exclusief consumpties:

Kinderen van 0 tot en met 3: Gratis*
Kinderen van 4 tot en met 11: € 17,50*
Volwassenen vanaf 12 jaar: € 39,50*

*Gedurende de dag worden uw drankjes berekend op basis van nacalculatie per tafel.

Reserveren of informatie?

Wilt u vrijblijvend meer informatie over het buffet of wilt u reserveren? Neem dan contact met ons op via 0525 – 63 16 98 of via info@oldedreiput.nl. Let wel; Reserveren is verplicht. Daarnaast hebben we een gering aantal plaatsen, snel reserveren is gewenst om teleurstelling te voorkomen!

In onderstaande flyer hebben wij een klein overzicht van gerechten die wij serveren op 2e kerstdag. De flyer downloaden kan hier